Arggh third time writing this, my computer keeps crashing!
Hello. My name is Naomi, my sister and I are planning a road trip from Lompoc, CA to Camden, SC. I am hoping to get some feedback as this will be our first major road trip. Any comments and suggestions are welcome!
I'm in my thirties, I love nature, entertainment, music, food, clubs, weird stuff, and the arts
My sister just turned 18, she loves nature, music, food, she's Christian, smart and is a happy go lucky type of gal
Reason for going: We will be dropping off a car (the one we will be driving) to a friend who just moved to SC. We will be flying home from SC to California.
June 12th/ Day 1: Lompoc, CA to Las Vegas, NV (drive about 7 hrs). Leave at 8am, arrive around 4pm check in to cheap hotel/motel or airbnb and get dinner, and play some slots.
June 13th/ Day 2: Las Vegas, NV to Grand Canyon National Park, AZ (drive 5 hrs). Leave LV at 7am arrive at park around 12pm. Check into airbnb or h/motel, have lunch and see south rim of canyon and possibly hike a small trail.
June 14th/ Day 3: GCNP, AZ to Albuquerque NM (drive about 7 hours). Leave at 10 am. Arrive around 5pm check into airbnb or h/motel and have dinner. Possibly see Breaking Bad house in the morning :)
June 15th/ Day 4: Albuquerque, NM to Lubbock, TX (drive 5 hrs) Leave after seeing Breaking Bad house around noon. Arrive around 5/6pm. See Buddy Holly museum. Have dinner check into m/hotel/airbnb.
June 15th/ Day 5: Lubbock, TX to Austin, TX (drive 6 hrs) Leave at 8am. Arrive at 4pm. Check into airbnb, h/motel. Go to dinner. Go to 18 and over nightclub, possibly Elysium, Kingdom or some where my 18 yr old sister can go with me. Any cool 18 and up club!
June 16th/ Day 6: Austin TX to New Orleans, LA (drive 8 hrs). Leave around 8 am. Arrive at 6pm. Check into airbnb, h/motel and have dinner somewhere culturally cool and famous!
June 17th/ Day 7: New Orleans, LA to Memphis, TN (drive 6 hrs.) Have breakfast in French quarter or Bourbon st. Then leave around 12pm and arrive around 6 pm. Check into airbnb, h/motel.
June 18th/ Day 8: Memphis, TN, to Nashville, TN (drive 3 hrs). See Sun Studios, and Stax Records in morning/afternnon and then leave for Nashville around 3pm. Arrive in Nashville at 6pm. Check into airbnb, h/motel and then eat somewhere nice for dinner.
June 19th/ Day 9: Nashville, TN to Camden, SC (drive 8 hrs). Have breakfast in Nashville and leave at 11 am and arrive at our destination around 9pm. We're done!
Okay so I was thinking I could skip Memphis and Nashville and stay in NOLA longer, or skip NOLA and stay in Memphis and Nashville longer.
Also, I could do GCNP to Sante Fe, NM and then to Amarillo TX to Austin. I dont know! What do you guys think?