Results 1 to 8 of 8
  1. Default Problems with saving maps.

    Twice now i have planned a route and saved the map. The map appears in my saved map box on the top left and i can pull it up anytime while the browser stays open. My question is how do i pull the map up say after i log off or reopen the browser to make corrections or additions to it? Any guidance would be appreciated. Thank You.

  2. #2
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Las Vegas, Nevada
    Posts
    10,053

    Default I see several saved maps

    Kramer,


    Thanks for trying the maps and making a post here. Can you tell me what browser and type of computer you're using? (Mac or PC). By any chance are you using Internet Explorer (IE) 8.0?

    1. Are you creating the maps on Map Wizard or Map Center? (Actually, it looks like you were using Map Center -- good work)

    This mapping application is intended to do EXACTLY what you wrote. Design one, save it, go back and edit and save over and over until it's the way you want it.

    Standing by for your response.

    Mark
    Last edited by Mark Sedenquist; 01-23-2011 at 10:40 AM.

  3. #3
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Las Vegas, Nevada
    Posts
    10,053

    Default Once Saved in Map Wizard....

    Once Saved in Map Wizard....you can open your map and edit in a couple of places on Map Center -- Either in the list for "My Maps" under the name you gave it.

    Or under "My Calculated Routes" and it will be under the name of the start and finish locations.

    There was a problem with code that affected IE 8.0 (now fixed) and we thought we had figured out a way to bypass any cached code on your machine, but one thing you could try is to empty the Temporary Files on IE. IE does a lousy job of emptying those on any kind of normal basis.

    **P.S. The way this is done is to go to Tools > Delete Browsing History > Put a check box in the Temporary Files box > Click delete

    Then close and re-open the IE browser, it should work fine then!

    But let me know if this solves it!

    Mark

  4. Default

    Thanks for the timely reply. I did delete my browsing history with no improvement. I do have IE 8.0. I tried another test route and was unable to pull it back up again once i closed the browser. However this time i was given an error message saying the calculated route was not found. when i click on the calculated route it pulls it right up but only if i have not closed the browser. upon closing the browser all data is lost and i have to start over.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Joplin MO
    Posts
    9,219

    Default

    Can you try a different browser such as Firefox and see if it does the same thing?

  6. #6
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Las Vegas, Nevada
    Posts
    10,053

    Default It's an IE issue

    Every browser but IE 8.0 works fine, I thought we had solved this -- for about the 3rd time.

    The good news is that nothing is really lost, I can see the data in the db, the bad news is we're not sure why you can't recall that info.

    If you're using IE 8.0, we know you're using a PC. What operating system is this?

    Mark

  7. #7
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Las Vegas, Nevada
    Posts
    10,053

    Default I know that error

    I've been working on that bug for days, but now I can't reproduce it. My IE 8.0 runs on XP and it works fine every time.

    Mark

  8. #8
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Las Vegas, Nevada
    Posts
    10,053

    Default Please give us your steps

    Quote Originally Posted by kramer View Post
    I tried another test route and was unable to pull it back up again once i closed the browser. However this time i was given an error message saying the calculated route was not found. when i click on the calculated route it pulls it right up but only if i have not closed the browser. upon closing the browser all data is lost and i have to start over.
    Are you creating this route on the Map Center Page? If so, the calculated route won't be listed in the the "My Maps" it will be in "My Calculated Routes".

    We've seen that error and thought we has found a permanent fix for this. None of our test machines can now duplicate this problem.

    If you could list what you steps you did, maybe we can think of something.

    Mark

Similar Threads

  1. Roadtrip Problems!!!
    By Waratah in forum Saving Money on Your Trip
    Replies: 27
    Last Post: 07-20-2006, 08:56 PM
  2. Anyone else having problems posting with quotes?
    By Utahtea in forum Questions & Comments about using this Forum
    Replies: 4
    Last Post: 08-17-2005, 07:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • Find the Perfect Hotel
    Search RoadTrip Motels
    Enter city name

    Loading...



  • MORE STORIES